Hardloop rokjes & jurkjes

RunColor maakt de hardloopjurkjes, in twee types;   één met een schouderband en de ander met een kort mouwtje.  En dan weer in twee kwaliteiten    In de Clim stof, een mooie goed vocht opnemende en sneldrogende polyster.  En in de iets duurdere  stof  “Turlin”, ook een polyster maar een zachtere en gladdere stof. De meeste klanten kiezen er dan een short of ‘knickers’  bij. De short maken we op een gewenste lengte. De beide broekjes printen we in een kleur die in het jurkje voorkomt of met het motief van het jurkje.

Het hardloop rokje is standaard met een vaste short in gewenste lengte of met  ‘knickers’.   Net als bij de jurkjes maar dan  in de kleuren van het rokje.

Maar elk jurkje en rokje  is uniek,  zoals jij deze graag wilt hebben.   In je eigen kleuren, met je eigen gewenste opdruk.
Je kunt een bestaand ontwerp kiezen, dat scheelt je wel weer de ontwerpkosten (€ 12,50), maar het is juist leuk om een uniek ontwerp te laten maken door RunColor.

Natuurlijk werken we met standaard maten maar alle kleding kan op maat gemaakt worden, ben je een lange loper of je draagt “een maatje meer”  dan is dat natuurlijk heel handig als wij je gewenste maten weten.

Vul het onderstaande contactformulier in en je krijgt alle benodigde informatie.

Of mail naar:   info@runcolor.nl.   

Bellen naar   06 – 466 36 906

 

Kijk onderaan deze pagina  naar de vele ontwerpen en producties die ik al eerder maakte, verdeeld over meerdere bladzijden.

code prijs artikel materiaal
7000 € 49,00 jurkje met schouderband Clim
7200 € 49,00 jurkje met mouwtje Clim
7001 jurkje met schouderband Turlin
7201 jurkje met mouwtje Turlin
2500 € 42,00 korte tight of short,  geheel geprint Turlin
2300 € 50,00 driekwart tight geheel geprint Turlin
2100 € 57,00 lange tights geheel geprint Turlin
€ 12,50 ontwerpkosten (eenmalig)
€   5,00 verzendkosten klein pakketje
€   9,00 verzendkosten groot pakket