Korte, driekwart en lange tights

RunColor maakt hardloop tights.   In alle mogelijke lengtes
De hardloop broeken zijn gemaakt van Turlin, een heel mooie soepele polyster.   Uitrstekend geschikt om in te sporten, de stof is vochtregulerend en snel drogend..

Kijk onderaan deze pagina naar de vele ontwerpen en producties die ik al eerder maakte voor mijn klanten.

Alle tights  hebben een gemakkelijk klein sleuteltasje voor in de broek en een handig aantrekkoord in de elastische taille.   De lange en de driekwart broeken hebben een ritsje onderaan de pijp.
Een optie is een sleuteltasje met een rits achterop de broek, de meerprijs hiervoor is:   € 2,50   Deze kan geschikt gemaakt worden voor een smartphone.

In de informatiemail die je krijgt na je aanvraag vraag ik behalve  om je adresgegevens ook naar je wensen hoe je het loopsetje wilt laten ontwerpen, je lievelingskleuren, misschien een logo, een bepaalde opdruk, je naam, een mooie tekst die met het hardlopen temaken heeft, nagenoeg alles is mogelijk.  Wij maken een ontwerp voor je en die krijg je digitaal toegezonden. Die kun je dan weer  aan (laten) passen tot je helemaal tevreden bent.

code prijs artkel materiaal
2000 € 57,00 lange tights Turlin heren
2100 € 57,00 lange tights Turlin dames
2200 € 50,00 korte tights Turlin heren
2300 € 50,00 korte tights Turlin dames
2400 € 42,00 driekwart tight Turlin heren
2500 € 42,00 driekwart tight Turlin dames
2600 € 42,00 atletiek short Turlin dames
Ontwerpkosten € 12,50
Verzendkosten klein pakketje € 5,00
Verzendkosten groter pakketje € 9,00

Dit zijn de prijzen voor de bestelling van één tot drie broeken.   Wil je voor je groep of je bedrijf meer sportkleding bestellen vraag dan eerst om een passende aanbieding.