Over Ons

RunColor ontwerpt en produceert hardloop-, fiets- en clubkleding.
Voor de loopgroep en fietsgroep, club en vereniging, winkel en bedrijf. Maar ook vanaf één shirt voor de individuele sporter.
RunColor is een eigen merknaam.
Wij maken en leveren de kleding met veel service en onder bijzondere leveringscondities.

De fabriek
Onze fabriek staat in Tsjechië,  een EU-land,  geen lage lonenland. Er is hier dus geen sprake van kinderarbeid. Het is relatief gezien een kleine fabriek die mede hierdoor heel flexibel is.  De productie van één shirt tot en met grote partijen, levert geen problemen op. De lijnen zijn letterlijk kort te noemen.  De verzending van Tsechië naar Runcolor geschiedt dan ook binnen één etmaal.

De kleding
Wij maken veel soorten sportkleding; T-shirts, singlets, tanktops, sleeveless shirts, shorts, korte en lange tights, jasjes, rokjes en jurkjes, trainingspakken, hobby en professionele fietskleding

De klant
De klant vraagt om een ontwerp, dat is belangrijk en deze maken wij naar wens. Het voorbeeld sturen we per mail en kan dan ook weer aangepast worden. Elke kleur, onderwerp, tekst of logo is mogelijk

De bestelling
De eerste bestelling van de loopgroep of club in één keer, daarna kan elk lid van de groep een nabestelling doen, ook als het maar om één shirt gaat.
Elke individuele sporter kan zijn eigen bestelling doen.

Maatwerk
Alle kleding maken wij op maat, in elke denkbare maat; groot of klein, een lengtemaat, ‘een maatje meer’, een kindermaat. Elke klant vragen wij om zijn of haar maten.
Onze maattabel helpt bij het zoeken van de juiste maat.

Afbeeldingen
De onderstaande afbeeldingen zijn: het hardloop jurkje voor Anneke, een singlet voor de halve van Parijs voor Monique, de fietskleding voor Jan, een sleeveless shirt voor Inge en een hardloop rokje met bijpassend shirt voor Martine.

Kantoor in Nederland
Ons (verkoop-) kantoor is gevestigd in Hoorn.
Alexanderstraat 37
1623 KC Hoorn
0229 – 246 057