Over Ons

RunColor ontwerpt en produceert de sportkleding voor loopgroepen, clubs, verenigingen en bedrijven. Maar ook voor de individuele sporter die vraagt om één of enkele shirts en broeken gaan wij aan het werk.

Runcolor.nl is onze eigen merknaam.
Wij maken en leveren de kleding met veel service en onder bijzondere leveringscondities.

DE FABRIEK

De fabriek staat in Tsjechië een EU land, geen lage lonenland, er is geen sprake van kinderarbeid. Het is een relatief kleine fabriek en daardoor juist heel flexibel.

De productie vanaf één shirt tot aan een grote partij kleding levert geen probleem op en de lijnen zijn letterlijk kort te noemen, de verzending vanaf Tsjechië naar RunColor Nederland gebeurt dan ook binnen twee dagen.

KANTOOR IN NEDERLAND

Ons verkoopkantoor is gevestigd in Hoorn:
Alexanderstraat 37
1623 KC  Hoorn
06 – 466 36 906

DE KLEDING

Wij maken een zeer mooie kwaliteit sportkleding; T-shirts, singlets, sweatshirts, running shorts, shorts, tights, jasjes, trainingspakken, sport rokjes en jurkjes, clubkleding, atletiekkleding, wandelkleding, fietskleding, tri-suits

De fabriek gebruikt alleen hoogwaardige stoffen en het printen geschied door middel van een hoogwaardige sublimatie druktechniek.

DE KLANT

Op uitnodiging komen we naar je groep, club of bedrijf toe, door heel Nederland en België. Wij praten dan over de kleding, over de mogelijkheden en we nemen veel voorbeelden aan kleding mee. Ook nemen we veel paskleding mee, in dames-, heren- en kinderuitvoeringen, en in elke mogelijke maat.

DE BESTELLING

De klant wil natuurlijk een eigen ontwerp en wij maken deze helemaal naar wens, in elke kleur, met elk onderwerp, eigen logo, een mooie tekst of de eigen naam op de kleding.

RunColor stuurt het ontwerpt via de mail, WhatsApp of Messenger naar je toe en het eerste resultaat kan dan aangepast worden tot je er helemaal tevreden over bent.

MAATWERK

Met behulp van een gemakkelijke maattabelbepaal jezelf, met je lengte, de juiste maat.

Dan kan er ook gekozen worden in dezelfde maat uit loszittende kleding (Semi-Fit) of juist aangesloten kleding (Form-Fit).

Wij maken  de kleding in elk mogelijke dames-, heren- en kindermaat en voor de langere slanke sporter maken we de kleding op lengte en bij de sporter met ‘een maatje meer’ vragen we om extra maatgegevens.