Over Ons

RunColor ontwerpt en produceert de sportkleding voor loopgroepen, clubs, verenigingen en bedrijven.
Maar ook al vanaf één shirt voor de individuele sporter. RunColor is een eigen merknaam.
Wij maken en leveren de kleding met veel service en onder bijzondere leveringscondities.

De fabriek

Onze fabriek staat in Tsjechië, een EU land, geen lage lonenland, er is geen sprake van kinderarbeid.   Het is relatief gezien een kleine fabriek en daardoor heel flexibel.   De productie vanaf één shirt tot aan een grote partij kleding levert geen probleem op en de lijnen zijn letterlijk kort te noemen, de verzending vanaf Tsjechië naar RunColor gebeurt dan ook binnen twee dagen.

Kantoor in Nederland

Ons verkoopkantoor is gevestigd in Hoorn.
Alexanderstraat 37,
1623 KC  Hoorn
06 – 466 36 906

De kleding

Wij maken een zeer mooie kwaliteit sportkleding;  T-shirts, singlets, tanktops, sleeveless shirts, running shorts, gewone shorts, elke lengte tight, meerdere jasjes, training pakken, sport rokjes, sport jurkjes, complete clubkleding, hobby en professionele fietskleding, tri suits.

Wij maken de kleding van hoogwaardige stoffen en printen in alle mogelijke kleuren.

De klant

Op uitnodiging komen wij naar je groep, je club of bedrijf toe. Door heel Nederland en België.  Wij praten dan over de kleding, over de mogelijkheden en nemen veel voorbeelden mee. Ook nemen we veel paskleding mee, in dames-, heren- en kinderuitvoering, in elk mogelijke maat,.

De bestelling

De klant wil natuurlijk een eigen ontwerp en wij maken deze helemaal naar wens, in elke kleur, met elk onderwerp, eigen logo, een mooie tekst of de eigen naam op de kleding. RunColor stuurt het ontwerp via de mail, WhatsApp of Messenger naar je toe en het resultaat kan dan nog aangepast worden tot je er helemaal tevreden over bent.

Maatwerk

Met behulp van een gemakkelijke maattabel bepaal jezelf met je lengte de juiste maat. Er kan gekozen worden met dezelfde maat uit een loszittende uitvoering (SEMI – FIT) en een strakkere uitvoering (FORM – FIT). We maken de kleding in elk mogelijke dames-, heren- en kindermaat. Voor de langere slanke sporter maken we de kleding 5 cm langer,  aan de sporter met een maatje meer vragen we om extra maatgegevens.